Tirana Friendly WiFi

  • Posted on: 17 April 2019
  • By: admin
Tirana
Friendly WiFi

Nisma “Tirana Friendly Wi-Fi”, e cila vjen si bashkëpunim i Bashkisë së Tiranës dhe zyrës së UNICEF në Shqipëri, mundëson përdorimin e internetit falas, të filtruar nga informacioni i dëmshëm dhe i paligjshëm online, për të mbrojtur fëmijët dhe familjet  e tyre. 

Bashkia e Tiranës, është e para Bashki në rajon, që tashmë zotëron çertifikatë, për të ofruar “Friendly Wi-Fi”.

Tirana Friendly Wi-Fi është:

  • Një alternativë e lehtë për t’u përdorur dhe që filtron materialet e papërshtatshme;
  • Një simbol i njohur ndërkombëtarisht çertifikimi;
  • Është i sigurt, i besueshëm dhe i shpejtë;
  • I mbron fëmijët nga pornografia dhe materiale të tjera të dëmshme për ta.

Ju duhet të përdorni “Tirana Friendly Wi-Fi”sepse:

  • interneti po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm në jetën e fëmijëve;
  • interneti është një mjet i fuqishëm, që ndikon rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve dhe të rinjve;
  • Wi-Fi është duke u përhapur me shpejtësi, gjendet kudo dhe shpesh është falas;
  • në vend të "kontrollit të fëmijës", ne ju ofrojmë një mundësi filtrimi "miqësore për fëmijët dhe familjet”në mjediset e Parkut të Liqenit.