Mirësevjen në Friendly WiFi Albania

Friendly Wi-Fi Albania është një simbol i njohur ndërkombëtarisht çertifikimi për wi-fi publik. Simboli Friendly Wi-Fi të tregon vendndodhjen ku, ky shërbim përmbush standardet e çertifikimit. Këtë simbol do ta gjesh aty ku ka prani më të madhe të fëmijëve dhe familjeve të tyre. 

Në mjediset e çertifikuara ku të shfaqet simboli “Friendly Wi-Fi”, filtrohet qasja ndaj pornografisë së fëmijëve, ndaj imazheve dhe videove me përmbajtje abuzive dhe të dhunshme, si dhe ndaj faqeve të bllokuara nga Internet Watch Foundation,  si faqe që përmbajnë pamje të papërshtashme për ta.  

Përdorimi i “Friendly Wi-Fi” në një wi-fi publik, e bën përvojën tënde online të sigurt dhe të besueshme. 

Friendly Wi-Fi Albania – Internet i sigurt për fëmijët dhe familjet

Videot tona

  • Friendly Wi-Fi @PazariiRi
  • Mendo para se te publikosh